Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Oh BB dah kena bayar.

Sape yang ada astro mesti dah taukan pasal nie. Aduh semua dah tak free dah kan. Ingatkan free sampai bila-bila. Ha rupanye dah kena bayar plak walaupun tak mahal Rm 5 aje.

BB adalah panggilan dari adha untuk siran BabyTv channel 618 astro. Tu adalah cite kegemaran dia tue. Kalo time dia kusyuk tengok, kite tekan je info dia dah bising. Takut umi alih siaran lain.

Nampak gayanye kena langgan jugakla siaran 618 nikan. Inila yang boleh bagi duduk diam dari ganggu umi wat rumah. huhu.

Tiada ulasan: