Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Jom Singgah!!!


Dah lama kedai online umi bukak.
Alhamdulillah berjalan jugak walaupun tak update di blog online umi.
Barang pun tak kemas kini yang tinggal.
Sekarang umi ada buat penambahan barang iaitu baju terpakai anak bujang umi.
Yealakan sapala nak pakai lagi.
Adik-adik perempuan mana sesuai baju yang nampak boy-boy.
Kalo ada sape yang berkenan belila yea.
Boleh tambah pendapatan sampingan keluarga umi.

Nak ke kedai online umi klik je kat sidebar tu atau link bawah ni:

Tiada ulasan: