Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Bila Mood Sudah Hilang, N3 pun Tak tahu Nak Tulis apa

 Hari ini mesti yang ramai yang dah cutikan.
Ada dah yang nak pulang ke kampung petang ni.
Umi ahad petang baru balik kot.
Kalo suami cuti esok petang esok balik.

Jadi bila mama dah kekeringan idea.
layan je la twin main ladybird dorang.
Gambar ni sehari sebelum masuk wad hari isnin baru ni.




1 ulasan:

Rizziela berkata...

Bolatnya..matta pun bolat..geram anti tengok