Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Sedapnye Dia Duduk.

Alahai anak, mama panggil pun buat tak tau dah. Asyik sangat tengok tv sambil kaki di goyang-goyang. Ini la rutin harian dia sekarang takda sangat dah nak mengamuk nak main kat luar. Bukak je siaran 618 kat atsro confirm dia tengok. Terutama time lagu. Siap menari-nari.


Ini gambar semalam. Semalam umi tak masuk keje coz terpaksa jaga anak kat rumah babysitter dia takda kena gi hospital. 


Kusyuk Melayan Baby TV



Orag tua dulu marahkan kalo duduk kaki macam nie..

Tiada ulasan: