Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Jawapan Kepada Wordless Semalam...



""

""




"""






"""







"""












"""





NEGATIVE

Ini semua gara period umi datang lewat bulan ni umi dh gelabah tak tentu pasal. Paksa suami gi beli urine test. Yea la tak pernah period umi lewat kalo bukan kerana pregnant. Tidak sanggup umi buat masa ni. Luka operate pun masih belum sembuh sempurna.

Alhamdulillah hasilnye adalah negative.

3 ulasan:

@e_da berkata...

mmg kena kuatkan mental dan fizikal kita yg beranak czer ni nak mengandung semula kan..

waniewadec berkata...

best ade kembar ek..kena pakai protection rasenya, kalau dah sangkut kena terima & redha

waniewadec berkata...

bestnye ada kembar...kena pakai protection nih hehehe