Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

BE Pertama Yang Ku Dapat...

3 Tahun Baru nak dapat...
Excited je lbih umi ni. Okey umi happy sangat walaupun tak sikit je dapat janji ado kan. Alhamdulillah selama ni umi dok baca orang lain je dapat BE ni. Tapi umi tak pernah dapat pun. Menunggu sampai dah bosan bila la nak dapat BE padahal iklan dok berlari sakan dalam blog. Hari ni alhamdulillah dah masuk. Hampir 3 tahun menunggu...

1 ulasan:

LYAfrina berkata...

tahniah :-)

rezeki.. kena rajin bw & update entri..