Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.Isnin

Sikap Sorang Abang dah Menyerlah
Muka happy adik dok atas perut.

Siap angkat tangan letak kat kepala lagi.


Senyuman kegembiraan menampakkan gigi yang dah penuh.
 Alhamdulillah, kesihatan anak-anak umi dah bertambah baik. Cuma atiqah aje yang masih bad mood coz hidung masih tersumbat.

Adha si anak sulung umi dah makin faham yang dia sudah mempunyai adik. Bukan satu tapi dua. aku bersyukur ya Allah. Cuma kadang-kadang aje anak sulung umi meragam coz dia nak kuar main tapi takda sape nak melayan. Sorry ye adha. Mama bukan tak nak layan tapi adik-adik macam mana?

Setakat ni keserlahan watak sorang abang dalam dirinye makin terserlah. Dah pandai mintak nak dukung adik, letak atas riba, cium adik-adik, panggil aqilah(atiqah masih dalam proses). Adik nangis cepat aje dia bangun nak sumbat puting. Hu tak boleh lepa ni bahaya.

Tiada ulasan: