Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.Rabu

Lahir kembar 6 Dalam 3 minit...

BIRMIGHAM- Seorang ibu, Heather Caroll melahirakan bayi kembar 6 dalam masa cuma 3 minit di sebuah hospital di sini, Amerika Syarikat, lapor sebuah akhbar semalam.
 Kelahiran lima bayi perempuan dan seorang bayi lelaki pada sabtu lepas menerusi pembedahn caeseran itu merupakan hadian terbaik sempena hari bapa buat suaminye Mitchell.
 Caroll, 30, yang berasal dari daerah Dallas, Texas, dimasukkan ke sebuah hospital di negeri Alabama sejak berapa minggu lalu sebagai persediaan menanti kelahiran luar biasa itu.
 Lebih 50 petugas profesional di Pusat Perubatan Brookwood di sini membantu menyambut kelahiran enam bayi berkenaan yang berada dalam keadaan sihat dan memliki berat badan di antar 0.7kilogram hingga 1kg. -Agnesi

(sumber dari berota kosmo)

2 ulasan:

alyyani berkata...

50 petugas?? sure meriah!

maszmadi berkata...

wah!! mabeles...