Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Hilang, Mana Dia pergi???


Nampak tak??
Ruangan Flower umi takda...
Hu mana pergi yea..
Semua orang jadi macam ni ke???
Umi nak ikut blog orang pun tak leh...

3 ulasan:

amieroziana berkata...

cuba tukar asal balik mesti ada

MaMa_AdHa berkata...

tukar asal macam mana tue??? umi nak ikut blog org lain pun tak blh

FatSamad berkata...

adalah ummi.. screen komputer ummi tak cukup lebar kot untuk pakai design ni.. kat pc saya boleh nampak semua..maybe ummi kena kurangkan kelebaran design ni.. tapi kalau tak tau leceh sikit la.. senang citer tukar design lain la :)