Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Ha! Baru nak Citer Pasal Bola?

Bola dah 3 hari dah habis baru nak buat N3. Apa la umi nikan.

First sekali kesian kat suami umi dia nak sangat tengok bola tapikan dia kena gi kuantan plak malam tue. Bengang giler dia. Tiap2 minit tanya umi dah score ke??? Peminta fanatik kelantan la katakan. Malam tu memang umi pun teringin nak tengok tapikan mata ni ntah masa bila plak boleh terlelap pun tak tau. Yang umi ingat sebelum terlelap pemain terengganu kena kad kuning kot. Masa tu separuh masa pertama. Pastu lebuh di buai mimpi.

Terjaga je tengok kelantan dah score satu. Terus massage suami bagi tau. Dengan yakinnye suami cakap terengganu kalah. Boleh macam tue plak. Tapikan lepas je kelantan score tue umi tertido balik. Hahahaha. Tak fanatik langsung umi nikan. Jaga sekali lagi tengok terengganu dah 1. Kira seri. Massage suami bengang dia. Gagah jugak mata nak tau sape yang score. Rupanya kelantan jaring gol sendiri. Lagi suami umi bengang.

Kalo dah mata tu ngantuk, jangan dipaksa jugak nak tengok. Ha kan dah tertido lagi. Kononnye nak tengok masa minit tambahan tue tapi tak terlayan jugak. Tertido jugak. Sedar tengok terengganu dah gi ambik piala besar gedebak. Ha hancur luluh harapan kelantan kalah malam tue. Termasukla suami umi. Bila dah habis je tutup tv terus tido. Jangan paksa dah mata nanti apa plak yang terjadi.




aksi khairul fahmi

Anak bujang yang tido kepenatan setelah dibuli oleh mama

Abaikan botol yang mama sendal dengan selimut tue yea. Nak tangkap gambar punya pasal.

Tiada ulasan: