Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Bila Mama Takda Keje...



Kesian anak-anak mama kena paksa meniarap. Inila jadinye bila mama bosan. Masa ni adha takda lagi katrumah. Sekarang kalo buat macam ni confirm adha join sekali. Aduh. Kemek adik-adiknye.

Kembar ni nak ikut abangnye kot. Usia 4 bulan baru nak nerap. Tapi abang dia 3 bulan dah banyak ngiring-ngiring. Kembar ni macam takda je. Tapi kalo dalam buai laju je dia ngiring.

1 ulasan:

Amiizaa2001 berkata...

tomeinyaaaa...lama auntie tak bw sini.....busssy:)