Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Oh Bestnye... Perjumpaan Geng Kembar...




Mestila gambar tuan rumah dulukan..
Semalam memang best k dapat jumpa geng - geng kembar.
Masa dorang wat perjumpaan kat putrajaya sedih tau tak dapat nak join.
Kan dalam pantang.
Kali ni siap cakap kat suami nak jugak pegi.
lagipun dah dekat sangat dengan rumah.

Oleh kerana semalam first time bawa keluar twin tempat ramai orang.
Twin umi meragam sikit.
Mungkin panas kot.
Mungkin mengantuk.
Tapi biasala kan baby mesti ada time baik dia baik, time meragam huru-hara jadinye..







 Sape tak kenal kembar 3 yang popular ni..
auni-auni yang comel.
Tak kenal umi mana satu adik, dan kakak.

Meh nak citer k,
nama anak umi kan Auni jugak depan kan.
Umi terlintas nak letak nama auni ni bila baca blog kembar nila.
Tertarik dengan kecomelan dorang langsung terpikat pada nama.
Nasib baik tak kembar 3 jugak kan..
Hahahah.




Inilah keluarga kembar kak nora.
Kembar sepasang...





Ini plak kembar kak fatma.
Geram tau tengok girl2 yang comel lagi bam-bam.
Tak sempat nak ambik dukung triplet nie.


Ha ni plak kembar hero kak ct.
Bam-bam jugak.
Kalo umi tak larat kot nak dukung.
Senyap je tau anak kak ct ni masa event ni berlangsung.
Good Boy..




Last sekali gambar beramai-ramai.
Time ni aqilah dah menangis nak tido.
Atiqah dah tido dalam dakapan umi.

Semua gambar ni umi ambik dalam blog AMRAFAHAN

Tiada ulasan: