Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Bila Mama Giler Melilit


Sejak dah ada anak nikan semuanye nak cepat siap aje.
Bila pakai baju nak gi jalan ke atau keje nak je pakai baju yang tak gaduh nak iron.
Pakai saruk je kan senang.
Kalo tudung pun sama.
Sekarang koleksi selendang/ Shawl umi dah banyak.
Bukan apa tudung ni umi rasa paling senang.
Tak payah nak seterika, ambik lilit je atas kepala.
Taruk pin je pastu sudah.






Ini gambar fresh hari ni punya.
Tak cantik mana pun.
Janji lilit.

Ni semalam punya gambar.
Masa gathering geng kembar.

Ha ni masa ngandungkan twin 35 minggu.
Memang sememh je, tak makeup langsung.
Lilit pun ala kadar je.

4 ulasan:

Amiizaa2001 berkata...

cantek mcm anak darezzzz:)

MaMa_AdHa berkata...

ha kak ni...
anak dara beranak 3 yea...

mama shifa berkata...

Mmg cun

MaMa_AdHa berkata...

cun ek.... perasan sekejap umi..
hihihi..
biasa je la kak