Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Menghitung Hari


Sedar tak sedar kan tinggal 2 hari je lagikan.
2 hari lagi bertambah la ahli keluarga umi, mak umi dan mertua umi.
Berdebarnye hati hanya Allah yang tahu.
Rabu ni umi akan serah diri di hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang.
Time tak tahu lagi. Coz kat surat tue takda plak tulis masa kena masuk wad.
4 haribulan plak tarikh akan baby twin dikeluarkan.
Mintak-mintakla umi tak masalah kesihatan.
Kalo ada tarikh akan ditunda hingga umi sihat kembali.


4 ulasan:

IEZA berkata...

Wah...hari rabu ni.Hari ni hari apa erk?lupa pulak..Selamat masuk wad ya...kita pun kat hospital tu jugak..manalah tahu boleh jumpa..he..he..

MaMa_AdHa berkata...

khamis masuk wad jumaat operate kak.
kak pun nak bersalin kat HTAR ke???
kalo boleh hubungila saya ye di number ni:
0125500249

IEZA berkata...

Ya,akak pun bersalin kat situ..ingatkan nak pi banting tapi tak dapat..Insya allah nanti akak call...

IEZA berkata...

Akak nanti bersalin kat situ jugak...Nanti Akak Call..no phone dah ambik dah..