Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Tarikh Dah Dapat

Hari ni umi gi checkup di hospital Klang.
Mood bercampur takut masa gi situ tadi.
Yea la, dah nak cukup bulankan.
Takut kang gi, terus kena tahan wad.
Beg pun memang umi dah standby dalam kete.
Kalo doktor kata kena tahan bawa turun je beg tu.

Berbalik pada tajuk di atas, tarikh untuk di operation dah pun umi terima.
Nak tahu bila???










04 March 2011



Ada ke sape-sape anak lahir pada tarikh tue atau kawan-kawan lahir pada tarikh seperti di atas?
Itula tarikh yang doktor bagi coz baby twin umi mahu juga keluar ikut tingkap.
Twin tak nak pusing.
Relakan la perut mama berparut yea lepas ni.
4 haribulan tarikh untuk di operation.
3 haribulan adalah tarikh menyerah diri di hospital.
Kalo kesihatan mama ok pada 4 haribulan(takda demam, batuk dan selsema), perut mama akan di belah.
Kalo ada simptom kurang sihat tarikh akan di ubah.

Balik dari hospital, masuk office terusla isi borang cuti bersalin.

Office umi ambik cuti bersalin 60 hari yea kawan-kawan.
Bagi umi itu pun dah terlalu lama buat umi.
Macam mana la orang yang dapat cuti 90 hari ek??
Tak bosan ke???
Kalo ikut tarikh di atas, kalo 4 March umi bersalin, maka masuk keje balik pada 3 May 2011.
 Insyallah umi akan update blog melalui handphone je la masa kat kampung nanti.
Tapi kalo blog tak berupdate kawan-kawan boleh tengok kat facebook umi okey.
Ni nick name umi:
 Ummi Nasir
Umi masih dalam percubaan mengupdate blog menggunakan handphone.
Dah 2 3 kali try tapi masih tak berjaya.
Add umi yea kawan-kawan kat facebook.

Tiada ulasan: