Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Tak Sabar Nak Jumpa Ini Orang...


Yes!!!
Ini budak akan datang bersama mak umi minggu depan.
Seronoknye.
Mama sudah rindu sama kamu.
Tunggu ayah balik ambik yea sayang.
Mama tak boleh ikut sekali ambik kamu.
Coz makpah dah tak bagi.
Ayah akan balik ambik bile mama dah masuk wad.
Maknanye 3 haribulan pas settle urusan mama kat hospital ayah balik ambik kamu yea.
Mama rindu sangat-sangat kat anak mama.
Muahhhhhhhhhh....


Kedua-dua gambar ni di hantar malam tadi.
Adha berebut tong keropok dengan Iman anak kakak.
Adha kalah.
Huhuhu.
Tapi nangis kejap je.
Kalo Iman nangis macam di pukul sampai biru muka.
Tengok rambut adha.
Dah mula hitam kembali.


Tiada ulasan: