Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Perhatian To all My Freind

To all my freind.
Umi dah tukar nama blog dari " Welcome To My Blog" kepada

"Kisah Anak-Anakku & Kehidupanku"

Walaupun anak masih sorang setakat ni, umi saje letak perkataan anak-anakku.
Coz tak lama lagikan baby twin nak kuar.
Jadi umi pun tukarlah nama blog umi.
Nantikan N3 terbaru bila lepas umi bersalin nanti.
Insyallah...

1 ulasan:

LIZA berkata...

Tahniah! bakal dapat baby twins...Saya pun nak dapat baby jugak..tengah tunggu hari la ni..nanti sebaya anak kita..