Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Percubaan Pertama Membuahkan Hasil...

Dah dekat nak due kan makin gementar umi rasa.
Macam tak pernah alami pulak sebelum ni.
Masa ngandungkan adha breast umi mula mengeluarkan air semasa umi hamil 7 bulan.
Tapi kali ni umi rasa dalam 6 bulan lebih dia dah start keluar cecair berwarna kuning bila di picit.

Semalam pas mandi, makan dan nak rehat, umi terasa breast umi bengkak, tegang dan sakit.
Macam orang bengkak susu tue.
Tak tahu nak watpe.
Memang terasa tegang sangat-sangat.

Umi pun tryla guna Spectra 3 yang umi beli hari tue.
Ingatkan takda air yang keluar.
Rupanye ada tau.
Tapi takla pekat just cair je warna kuning.



Nampak tak??
Warna kuning cair je.
Ini baru umi pum sebelah kiri je dah keluar hasil kalo sebelah kanan tak tahula.
Bila pum dha keluar ni, baru umi teringat nak msg ke Kak Mieja tanya boleh ke pum.
Bila dah dapat jawapan umi dah tak buat lagi.
Ty Kak Mieja bagi informasi pada umi.

Sayang tau nak buang hasil yang umi dapat semalam.
Sedih je bila nak gi basuh.
Tak sabar nak pum bila baby dah keluar nanti.

*** Kenapa yea umi terasa breast umi pedih sikit bila menggunakan S3???
*** Normal ek???

1 ulasan:

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

wahhhh ummmi bykkkkkk jugak tu....jgn pam lagi.....takut ada effect plak nanti...napa tk minum jerk +dgn susu? :) sayang buang.....:)


Ummi bukak kuat sgt kot mungkin sbb tu rasa perit.