Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Ubat Dalam Pantang...

Alhamdulillah ubat yang nak di makan ketika dalam pantang telah selamat sampai petang semalam.
Tahun lepas umi berpantang makan ubat dari jenama Radix (Tak silap umi).
Tahun ini umi decide nak ambik ubat jenama ......
Terlalu banyak info tentang ubat ni yang umi terima adalah positif.
Terutamanye ubat tentang Breastfeeding.
Habis pantang insyallah umi nak ambik pil untuk breasfeeding.
Kat atas adalah parcel yang umi terima petang semalam.



Ubat tu umi beli dari kak hasmah.
Mesti dah ramai orang tahukan kebersekanan ubat Shaklee ni kan.
Umi memang dah lama baca tentangnye tapi kebanyakkan semua tentang ubat bagi ibu menyusu.
Tapi bila umi baca buku Pa & Ma bulan ni punya baru umi tahu Shaklle ada menyediakan ubat untuk ibu berpantang.
Jadi umi decide nak try ubat ini plak.

Inila rupa barang yang umi terima bila umi buka parcel tadi.
Alhamdulillah,  selamat sampai.
Tak sabar nak makan dalam pantang.
Pek ubat yang mudah di bawa.

Ini plak bila dah bawa keluar semua isi dalam bekas tue yea.
Ada 4 jenis ubat yang ada.

Ubat Shaklee Zink

Ubat Shaklee Vitalea

Ubat Shaklee Complex

Ubat Shaklee Vitc 500 mg

So, kepada sesiapa yang berminta nak try ubat dari jenama shaklee ni bolehla jenguk ke sini yea:



Tiada ulasan: