Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Ok Tak Dengan Nama Ni???

Awal sangatkah umi mencari nama untuk baby twin umi nanti? Baru 30 minggu dah sibuk cari namakan. Lantakla apa yang nak dorang cakap janji buat pilihan dari awal bagi umi senang.

Memandangkan baby umi doc cakap 80% adalah girl tapi tak mustahil akan keluar baby boykan. Jadi umi decide nak cari 4 nama iaitu 2 nama lelaki dan 2 nama perempuan. Tapi nama ni umi tak confirm lagi takut plak kang nenek nye ada nama lain plak nak letak payah plak.

Bagi nama lelaki umi berkenan sangat dengan nama ni.:

  1. Muhammad Thaqif Amsyar : Thaqif(Bijak), Amsyar (yang Cergas)
  2. Muhammad Thaqif Asyraf : Thaqif (Bijak), Asyraf( Lebih Mulia)

Bagi nama anak perempuan plak umi sangat berkenan dengan nama ni.:
  1. Nur Auni Aqilah : Auni ( Lemah lembut), Aqilah(Pandai)
  2. Nur Auni Atiqah : Auni(lemah Lembut) Atiqah (dipilih)

Apa pendapat kawan-kawan. Ok tak nama ni digunakan. Kalo kawan-kawan ada nama yang lagi baik beritahula umi yea...

2 ulasan:

maszmadi berkata...

cumel2 la nama tu.. tapi kalu tetiba nenek nak letak nama lain, kena selit jugak nama tu, jangan x muat surat beranak sudah lah kan,, hehe

Elly & Emmy berkata...

indah nama tu.. makna pun elok.o