Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Ngekor Je Kerja Dia...

Ha ni la budak yang kuat mengekor mamanye ke mana je mama pergi.. Kalo gi mandi siap menjerit menagis kat luar pintu nak ikut masuk. Kalo nak solat kena kunci pintu bilik kalo tak dia masuk duduk depan sejadah. Silap-silap dia main tarik sejadah tue.. Nakal betul adha ni..

Gambar ni masa umi nak masak. Ini adlah tempat yang dia paling suka duduk kalo mama dia berdiri. Geram je. kadang-kadang habis besen dia nagkut bawa ke depan. Ada satu tahap tue siap mintak dukung masa nak memasak. dia nak tengok apa atas dapur.. huhuhu penat nye macam bawa guni beras 10kg bila dukung si adha ni..

1 ulasan:

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

comel...kena letak satu stool kat dapur, bila ummi masak suh adha panjat kat stool tu.....mcm akak buat kat balqish:):) tak payah dukung bila dia nak tgk mama siang ikan/sayur/wash hand