Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Ada Yang Berminat Tak???



Ha, Umi nak let go kan kerusi makan nie. Adha tak nak duduk dalam tue...
Barang masih catik coz tak pernah pun suap makan kat adha atas benda ni..
Letak sekejap pun dh nangis.
Kalo ada yang berminat massage la kat umi yea...
Harga tak mahal kalo umi nak jual..
Dari simpan tak terpakai baik umi jual...

Ni satu lagi umi nak jual.
Handphone ni bukan umi yang punya tapi adik umi yang punya.
Jenama Nokia X3.
Baru Pakai tak sampai 3 bulan rasanye.
Function semua elok lagi.
Harga yang nak di jual dalam RM450..
Kalo ada yang berminat sms je kat number umi k...


***Hanya yang betul2 berminta nak membeli je sms yea... 0125500249

2 ulasan:

maszmadi berkata...

hehe aisha da besar, xde mau nyer dia dok dalam tu, HP masih elok lagi..... huhu

hish x mor beli udah ler aku ni, menyibuk jerk.. hehe sowie tuan umah yerk

MaMa_AdHa berkata...

ish tak kisahla...
adha dh besar juga...
adik dia nanti takut berebut plak...
baik letgo