Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Hasil Pemeriksaan Di Klinik Kerajaan (26 Minggu + 6 Hari)

Mengandung kali ni memang penat bagi umi. bukan penat bawa baby dalam perut tapi penat dengan checkup. Kalo dulu ngandungkan adha sebulan sekali kena gi, dah masuk 7 bulan 2 minggu sekali dan kalo dah 9 bulan 1 minggu sekali.. Tapi kali ni dari awal ngandung sampai dah nak masuk 7 bulan 2 minggu sekali dan 1 bulan sekali kat Hospital Kerajaan (Klang).. Penat nye.. Kalo dekat takpe juga. Sabar je la kan..

Ok berbalik pada hasill checkup tadi alhmadulillah semua ok. Baby ok cuma masih melintang, dan yang lain ok.

  • Berat: 54.9 KG (turun dari 55.15kg)
  • HB: 11.8 (naik dari 9.4)
  • Gula : -
  • Alb: Normal
  • Tinggi Rahim: 33 cm
  • jantung Baby : 1- 150 / 2- 145
  • Tekanan Darah : 96/63
Kite tengok hasil dari pemeriksaan kat hospital Klang minggu depan 3/01/11 plak.. Pastu 4/01/11 kena gi minum air gula buat kali terakhir(insyallah).