Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Sape Boleh Tolong???

Umi tengah dalam dilema nie.. Sepanjang umi dah kawin nie umi memang tak pernah keluar sendiri jauh-jauh(kecuali blik kg naik bus). Dahla tak pandai bawa kereta. Kalo pandai mesti dah jalan-jalan dengan anak kalo suami outstation.

28 - 29 December 2010, umi kena gi kursus kat Hotel Grand Season Hotel Kuala Lumpur. Kursus ni wajib pergi coz ada kena mengena dengan kerja umi. Tapi kan yang jadi masalahnye, kursus ni umi kena gi sendiri, gi sorang2 dari shah alam ke Kuala Lumpur.. Huhu... Macam mna ek..

Umi bukan tahu sangat nak gi sana. Nak naik komuter dari shah alam sampai KL sentral tahula.. Tapi dari KL sentral nak gi tempat tue nak naik ap plak?? Teksi??? umi dah tanya harga pergi saje dalam 30 ringgit dalam tangan. Kalo dah 2 hari 120ringgit... huhu rabak macam ni.. Memang boleh claim tapi hujung bulan baru dapat yea. Kalo naik monorel atau LRT nak turun mana nak gi Hotel Grand Season???

Bukan umi tak boleh pergi dengan suami, tapi umi takut hari yang umi kena gi kursus takut suami umi plak kena gi outstation. Nak tak nak terpaksa juga naik komuter.. Tapi boleh tak sape-sape bagi tahu umi cara paling senang nak gi Hotel Grand Season Kuala Lumpur dari KL sentral... Hujung bulan ni umi dah masuk 7 bulan.. 6 Bulan ni pun umi dah tak berapa nak larat sangat berjalan lama2 tambah lagi duduk. Inikan 7 bulan..

Kepada kawan-kawan kalo ada yang sudi nak menolong alhamdulillah umi ucapkan. Dapat bagi tahu cara paling senang sudah mencukupi bagi umi.. Tinggal 2 minggu je lagi sebelum umi kena gi sana... Please help me!!!

*** kalo la ada tempat boleh tido dekat dengan hotel tu kan senang... Save bajet..