Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Mana Nak Cari...

Alhamdulillah umi diberi peluang sekali lagi untuk merasai nikmatnye bulan ramadhan tahun nie. Walaupun umi masih alami night sickness umi berjaya tempuhinye. Cuma umi masih tidak berselera untuk makan. Berbuka cukupla hanya sekadar kuih muih. Masuk nasi confirm muntah walaupun terasa nak makan. Begitu juga bersahur. Dah 2 hari puasa ni umi bersahur hanya beralaskan nasi hanya 2 3 suap je, susu and air kosong. Ntah kenapa kali ni sungguh berbeze dari tahu lepas.

Tahu ni umi menjalani ibadah puasa bersama 2 orang tersayang. Tahun lepas 1 orang je. Puasa tahun lepas umi tengah hamilkan Adha 6 nak masuk 7 bulan. Tahun ni adha dah besar. Nak masuk 9 bulan dah. alhamdulillah waktu berbuka semalam dia tidak mengacau kami berbuka. Janji suap Adha makan sama.

Tapikan semalam waktu berbuka umi rasa tak cukup syarat. Makan pun nak taknak je. Rasa kecewa sangat. Puas umi cari benda tue. @ tempat pasar ramadhan umi pergi tapi masih tak jumpa. Nak gi jauh lagi cari rasa tak sempat dah. Coz dah nak dekat waktu berbuka.

Benda ni la umi cari. Umi nak sangat makan. Sampai luka tangan umi pagi tadi kena pisau. Coz terlalu inginkannye. Ada sape2 tahu tak kat mna jual sekitar area shah alam??? Dapat 1 ketul pun jadila... Masa ngandungkan daha senang plak carinye. tapi sekarang dah takda jual plak kat situ... Tolong... Umi nak sangat benda ni...

My 1st Contest " Cutiest Stripe & Line Contest"

Nak tahu syarat-syaratnye Klik SINI

Jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah;

Nama anak : Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur Baby ; 9 Bulan