Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Aksi 2 Beranak...

Bila tiba hari sabtu tinggalla umi dengan adha je kat rumah. Suami umi keje separuh hari pada hari sabtu. Bila dok berdua ni kadang best jugak melayan kerenah si Adha nie. Tapi kadang2 bosan bila Adha meragam. Tapi bosan2 pun layan juga. Coz Adha la permata hati umi yang umi sayang.

Bila tinggal berdua ni takda kerja lain, tangkap gambar aje kerja nye. Tapi guna handphone cap ayam je. Itupun dah nak pecah dah skrin coz di hempuk oleh Adha. Suami cakap beli baru, tapi umi cakap selagi boleh pakai baik pakai dulu dari nak membazir.

Dalam bulan ni banyak kali dah umi tinggal berdua dengan Adha. Kerja suami yang memerlukan kerja luar selalu (Outstation) itula yang menyebabkan umi ditinggalkan berdua.. Sedih tau bila suami takda. Kadang2 4 hari tak jumpa suami. Dengar suara melalui telefon je. Nak 3G tak boleh...

Ni gambar adha peluk mamnye ketika nak bergambar.. Tengok pipi adha yang tembam tue. Geram je.. Kadang2 kena gigit manja dengan mamanye..

Tengok betul tak? Pipi Adha dah tembam kan.. Nasib baik bukan pipi mama...

Dua gambar di atas  ok je adha bila tangkap gambar. Tapi tengok plak gambar di bawah bila mama kiss dia...






Hahah, abaikan hidung mama dia yang kemek tu k...
 adha dah rimas time ni. Habis mama di tolak..


Gambar ni umi paling suka.. Adha terkejut bila tengok flash handphone camera.

Inila kerja kami berdua bila tinggal berdua kat rumah.. Berat adha pada 19 julai 2010 dah mencecah 8.7 KG. Semangat tak adha.. Jangan Obesiti plak berat anak umi sudah..

**** Dalam hati ada kerisaun. Period dah lewat 3 hari..
**** Dulu ngandungkan adha period 5 hari...