Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Pemenang Baby In Blue Contest


PEMENANG BAGI KATEGORI PEREMPUAN IALAH;





Aerishadania




PEMENANG BAGI KETEGORI LELAKI;







Ahmad Afif Hakim


Kepada ibu-ibu pemenang di atas sila bagi kan alamat and number handphone yea kat ruangan komen... Insyallah hadiah akan umi hantar secepat mungkin...

Dah 6 Bulan Dah Anak Teruna Umi



Ya Allah aku gembira dengan rezeki yang engkau kurniakan...
Aku sangat gembira dikurniakan suami yang penyabar dan anak yang comel di mataku...
Sesungguhnya kurniaan mu tiada ganti diriku...


Berbalik tajuk di atas;
Tanggal 26 Mei 2010 genapla umur adha 6 bulan...
Sekejapnye masa berlalu.
Dah 6 bulan rupanye umur Adha...
Alhamdulillah Adha membesar dengan jayanye..
Berat dah 7.80 Kg...
Adha dah makin banyak akal ada je bunyi yang nak dibebelkan..
Adha dah pandai angkat punggung, dah pandai menjulur..
Gembiranya hati seorang ibu...


Happy Birthday To Me



Hari ni cukup umurku 22 tahun...
Cepatnye masa berlalu tak sangka umur umi dah berganjak ke 20an...
Tiada apayang bermakna bagi umi pada hari jadi umi tahun ini kecuali kehadiran 2 insan tersayang iaitu Suami tercinta dan Anak yang dikandung 9bulan pada tahun lepas...
dengan kehadiran kedua2 Insan ini dalam hidup umi, umi rasa ckup sempurna...
Biarla tiada hadiah yang mahal umi terima, cukupla dengan kebahagiaan yang umi kecapi..
Kepada Allah umi berdoa agar hidup umi dikurniakan dengan kesejahteraan, diberi kesihatan yang baik untuk umi melihat insan yang umi sayang terutamnya anak umi ADHA membesar sebagai insan yang berguna..

Mama Sayanag kalian berdua. Tiada apa yang dapat menggantikan kalian dihati Mama.