Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Contest Baby & CD


Sesiapa yang mempunyai anak kecil and memakai CD jomla kite pakat ramai-ramai memeriahkan contest ni..
Contest ni dianjurkan oleh Seri Anggun Shop
Nak Tahu syarat-syartanye klik SINI



Nama Baby ; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur ; 5 Bulan
Nama Ibu ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir





Contest " Tidur Paling ComeL" by Infantiahouse

Contest ni di anjurkan oleh Infantiahouse
Nak tahu syarat-syaratnye tak???
Klik Aje kat SINI



Nama Baby; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur ; 5 Bulan ++
Tarikh Lahir ; 26 November 2010
Nama Ibu ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir
Warna kesukaan anak; BIRU(mama yang bg coz anak tak pandai pilih lagi)

Sekitar Majlis Carnival LKSA




Masih terasa kepenatan Karival LKSA yang berlangsung pada hari sabatu bersamaan 15 Mei 2010.
Dari pagi sampai petang umi berada kat sana.
Mujurla adha tak meragam. Baik sungguh Adha hari tue. Dengan semua orang dia nak...
Banyak aktiviti yang berlangsung. Antaranya;

  1. 3 on 3 Soccer
  2. Sukan Kampung
  3. Drift Kereta
  4. Sesi mengurut
  5. Upin &ipin
  6. Persembahan Artis
  7. Dan Banyak lagi...
Jadi layan je la gambar di bawah yea...

Ni gambar gadis litar yea...
Seksi sangat2 tutup atas dedah bawah..
Semua perempuan melayu...




Jinak kan burung ni...
Suka sangat gosok badan nye...
Adha takut masa nie...

Mama Yang dah kepenatan...

Adha pun penat sampai tertido...

Cabutan undi sesi pagi..
Dalam tu staff office umi..
umi pun ada masuk dalam tue tapi takda gambar la...
Gambar di ats semua gambar waktu pagi...


***Nantikan N3 Sebelah petang...

Adha bersama Artis...

Adha With Amy Mastura



Adha With Saleh Yacob





Happy Birthaday My Mum

15 Mei 2010 adalah tarikh yang takkan umi lupakan selama-lamanya..
Tarikh ini merupakan tarikh hari ulng tahun kelahiran EMAK yang umi sayang..

Sudah 46 tahun usia emak. tapi rupa mak tak makan di usia...
Sudah 46 tahun jugala mak telah berjaya membesarkan kami adik beradik..
Kini mak tidak sesusah dulu.
Mak dah makin senang, anak2 telah bekerja semuanya..
Tapi mak tetap bekerja di kedai makan and kantin sekolah.
Mak bukan jenis nak duduk saje tanpa melakukan pekerjaan...

Buat mak;

Akak doakan semoga Allah memberikan mak kekuatan untuk teruskan hidup, dikurniakan kesihatan yang baik. I LOVE U MAK