Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

IMANINA CUTE GIVEAWAY

Nak tahu syarat-syaratnye klik SINI




Umi tag kan kepada;









3 Hari Menu Yang Sama Je..


Ntah kenapa dalam minggu ni tekak umi takda selera untuk makan benda lain.
Pagi je makan nasi pastu tengah hari dah tak nak...
Makanan ni juga umi nak.
Malam tak makan pun takpe..
Nak tahu apa???












Mee Udang..
Hari2 pun takpe..
Macam ngandung plak je umi nie..
Mee Udang yang umi suka makan ni memang sedap.
1pingan 5Ringgit...
Memang berbaloi...
Esok pun masih terasa macam nak makan Mee Udang lagi...
HIHIHI

Berbaloi-Baloi....




















Ingat tak pasal N3 Winner Contets Wajah Garang Si Kecil hari tu...
Ha hadiah nye dah sampai baru je kejap tadi..
Hadiah nye sangat berbaloi-baloi bagi umi.
Jauh tau datang. Bukan dalam negeri kot...
Meh kite tengok apa yang berbaloi???






Inila rupa bungkusan hadiah tue..
Ada 3 lapis dia balut..
balutan yang kedua guna paper...


Ini balutan yang ketiga..
Nampak tak apa yang di tulis kat plastik tue???
hIhihi



Ini la barang dalam plastik tue..
Satu beg warna biru.
I like..
macam tahu2 je umi minat caler biru kan..
Ada lagi tau dalam beg tue...


Ha ni yang terdapat dalam beg tue...
6 Kichin kangroo , 6 kiching Koala
And 6 pelapik cawan kot..
banyak sangat..
Nak bag sape yea...
Buat giveaway boleh..
Boleh kongsi dengan kawan..



Ty kepada pihak penganjur coz anjurkan contest nie..
Hadiahnye cukup berbaloi-baloi bagi umi...
lain kali anjurkan lagi contest yea..

Alahai sayang, Kenapa Wat Macam ni...


Inila jadinye bila dipaksa bergambar.
Buat mata stim plak Adha nie...
Berat sangat kot atas kepala tue...

Betul Ke Kalo Bayi Tak Sihat Dia Nak Belajar Sesuatu...

Umi rasa betul....
Hari tue masa umur Adha nak masuk 4bulan adha demam teruk selama 3 hari.
Masuk je 4bulan terus boleh niarap...

Minggu ni Adha tak sihat juga coz kena batuk.
And malam tadi umi dah nampak dia dah belajar sesuatu..
Belajar apa yea...
Boleh Teka tak???


"""





"""





"""






"""





Angkat Montot



Adha takdla duduk macam tu lagi..
Hanya angkat montot je..
Kesian Adha sampai letih dia belajar...
Layan je la gambar dia kat bawah ni yang makin susah nak tido...