Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

N3 Terlewat...

Bukannye diriku tak ingat.
Bukan niatku untuk melupakan.
Bukan niatku untuk membiarkan N3 blog ni kosong.

Oleh kerana kebizian di dalam office maka N3 ini jadi terlewat untuk dibuat.
Lagipun di rumah mana ada komputer untuk menaip untuk N3 ini.
Aku mencemburui semua kawan2 yang sudah pun buat N3 tentang ini.
Tapi aku???
Sekarang baru nak buat.

Apakah N3 yang umi cemburu sangat tue???

"""



"""




"""



"""


"""



N3; Happy Mother Day(9 May 2010)

Kalo mak terbaca N3 ni akak minta maaf banyak2 coz terlambat menulis..
Tapi akak dah wish kan masa akak kol mak pagi semalam.

Sekali lagi akak ucapkan Happy Mother Day kapada mak. Jasa mak akak tak mampu nak bayar sampai mati. Terima kasih kepada mak kerana telah membesarkan kami 4beradik setelah menempuhi pahit dan manis kehidupan. Tiada siapa bagi akak yang mampu menggantikan mak dalam hidup akak.. Semoga Allah memberi kesihatan yang baik kepada mak.
I Love U MUM



Tak lupa juga buat ibu mertua umi, umi ucapkan Happy Mother Day.