Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Funniest Baby Face Contest (FBFC)




Nak Tahu Syarat-Syaratnye Klik SINI


Nama baby ; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur Baby ; 5 Bulan
Nama Ibu ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir


*** Gambar ni umi pkir lucu coz ayahnye pakaikan "Serban" and adha buat gaya macam tue...


Karnival LKSA (merangkap Tuan rumah)





LKSA adalah singkatan Lebuhraya Kemuning Shah Alam. Ini la tempat umi bekerja selama hampir 2tahun. Siapa yang dok sekitar shah alam mesti tahu highway nie...
Sempena pembukaan LKSA, satu karnival akan dibuat awal 3 hari sebelum Perasmian highway di buat.
Jadi marila ramai-ramai join karnival ni coz banyak aktiviti menarik yang di lakukan.

Tarikh ; 15 May 2010.
Masa ; 9 Pagi - 6 Petang
Tempat ; Plaza Tol Sri Muda









Untuk maklumat lanjut sila Klik SINI

***Marila boleh kite jumpa kat sini.. Bawa anak masing2 coz upin & ipin, tempat bermain untuk kanak2 pun ada...
*** Kalo nak datang kol umi di number ni yea 0125500249

Winner Contest Wajah Garang Si Kecil

Alhamdulillah..
Bersyukur sangat-sangat Adha menang dalam contest nie..
Tak sangak gambar yang umi pertaruhkan di pilih oleh pihak penganjur/pengadil..
Ty yea coz pilih adha menangi pertandingan nie...


Nak tahu lebih lanjut klik SINI

Majlis Doa Selamat...

Semalam 5 May 2010, office umi telah mengadakan satu kenduri doa selamat sempena Pembukaan Office baru yang akan berlangsung pada 18 May 2010..

Minggu ni aktiviti di office memang padat. Semalam kenduri doa selamat, pastu nak pindah barang dari office lama ke office baru,15 May ada carnival sempena pembukaan offie LKSA, and last sekali 18 May pembukaan office besar2an..

Jom kite layan gambar semasa kenduri semalam;


Masa ni kiteorang tengah isi kuih untuk di letakkan dalam beg cenderamata. Umi yang pki bju putih tu yea.


 
Ini plak hasil nye. Beg disusun setelah siap...


Ini plak sesi membuka penutup air botol. Tugas ni diberikan kepada pekerja lelaki coz penutup dia ketatla payah nak buka..

Tujuan penutup air tu di buka kerana;
Untuk di masuki dengan ayat al quran 30juzuk yang dibaca oleh pelajar mahad tahfiz di ats, dan solat hajat..

Masa time memberikan beg cenderamata kepada staff@tetamu yang hadir.
Ada 3 biji bas yang datang semuanya staff Prolintas.

Yang ni kalo tak kenal saje je tau. Muka puan empunya blog mestila kena letakkan.


Ini plak gambar khemah santap. Masa gambar ni ditangkap jemputan tak datang lgi. tu yang nampk kosong.

Bila dah kenyang masuk dalam bilik lepak ramai2...

Umi Beli Penguin Kat Adha...

Sekarang kat rumah umi dah ada satu penguin.
Comel tau. Kerana Adha yang umi sayang umi sanggup belikan satu penguin untuknye.




Inila rupa penguin yang umi maksudkan;
Bukan penguin betul tau tapi penguin mainan.
Manala mampu nak beli penguin betul, nak letak tempat sejuk lagi.
Botak kepala umi.. Hihihi...
Jadi umi belila penguin kecik nie khas buat adha gigit..
Tengok gambar adha tu, macam sedap je dia gigit penguin tue..
Sedap yea sayang???
Nanti mama beli binatang lain plak yea...

Dah sampai dah...

Apa yang dah sampai???
Hadiah adha dah sampai..
Ingat tak lagi hari tu adha menang baby in special contest anjuran Aqilah Heaven...
Ha, hadiah tu la dah sampai...

Sebenarnye hadiah ni sampai semalam lagi.
Oleh kerana umi sibuk semalam kat office coz ada kenduri doa selamat maka hari ni la umi update segala cerite dalam blog..

 Masuk je office hari ni umi dah nampak benda nie;


Ha ni la yang umi dapat... Nak tahu apa ada kat dalam???


3Pasang seluar dari Aqilah Heaven

Ni la rupanye seluar tue... Cantik sangat , tak sabar nk bg adha pakai..
Ty kepada Aqilah heaven. Lain kali anjur lagi ye contest...