Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Top 5 Bagi Kategori Boy And Girl







KATEGORI GIRL (A)

Aerishadania

Nur Batrisya Qistina


Nuralya Batrisya


Sofea Arissa


Nurul Damia



KATEGORI BOY (B)


Ahmad Ariff Shah


Muhammad Amir Fauzan


Mohd Hifsyam


Ahmad Afif Hakim


Umar Zafri



*Kepada peserta lain harap mencuba di lain contest yea...
*Insyallah hujung bulan ni akan ada satu lagi contest...
*Pemenang insyallah di umumkan pada petang Khamis 6 Mei 2010

Hadiah Untuk Pemenang Contest.


Hadiah dah ada cuma pemenang je belum ada..
Umi masih belum sempat bg kepada juri untuk pilih.
Harap bersabar tau..

Umi dah cakap dalam syarat hari tu bahawa hadiah adalah tak mahal.
Hanya yang mampu je umi beri...
Hadiah umi sediakan untuk pemenang lelaki dan perempuan je...
Kalo ada rezeki lebih umi akan bg untuk saguhati..
Jadi inila hadiah yang bakal pemenag terima:

" " "


" "


"

PEMENANG KATEGORI BOY


PEMENANG KATEGORI GIRL



1st Season- Cute Baby In B.L.U.E Contest

Nak tahu syarat-syaratnye klik SINI
Hadiah nye cukup lumayan.
Kalo menang boleh gi cuti..
Jadi apa lagi jom kite join ramai2...

Nama Baby : Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur ;  5 Bulan
D.O.B ; 26 November 2009

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT

Check Up 5 Bulan

Hari bawa adha gi check up 5 bulan and cucuk. 
Jam 6 pagi umi dah bangun siapkan Adha.
Adha macam tahu2 je nak kuar gi klinik jam 5.30 dia dah bangun.
Sampai klinik sek7 dalam kul 7.30, dapat number 4.
Tunggu dalam 20minit baru number  umi dipanggil.
Alhamdulillah Adha membesar dengan jayanye.
Berat nye kini 7.1kg naik 400gram dr bulan lepas.
Bulan depan dah boleh start makan.
Tapi umi dah start ajar adha makan nestum masa umur sebulan lagi.
Coz Adha macam tak kenyang bila nyusu.
Alhamdulillah perut adha boleh menerima makanan lain selain susu ketika umur 1 bulan.