Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

MeMang KeSan DiA MaCAm ni EK...

Nak tanya la kepada sape-sape yang ambil perancang keluarga...

  1. Sape pernah makan pil NORRIDAY???
  2. Period stabil tak bila makan pil NORRIDAY???
  3. Apa kesan bila makan pil NORRIDAY???

   Umi bukan apa tau, seumur hidup umi period umi tak pernah miss and datang awal... Period maintain je tiap2 bulan kecuali tahun lepas coz ngandung. Period tak datang 9 bulan.. Period umi kalo datang hujung bulan nie maka hujung bulan depan plak datang...

   Tapi kan sejak umi makan pil NORRIDAY, period umi jadi kucar kacir. Malas betul. Baru nak masuk 2minggu period habis dah datang balik. Kalo datang tak sakit takpe. Ni datang sekali segugut. Tak pernah umi datang terlalu awal macam nie.

   Satu lagi bila umi makan pil nie ada lagi satu effect umi yang dapat iaitu Pening kepala. Kepala rasa memusing la plak bila umi makan waktu malam. Nasib baik makan malam dah pening terus tido kalo makan waktu pagi confirm tak boleh wat keje..

   Umi dah gi tanya DOC... Doc cakap memang kesan pil NORRIDAY. Uik macam nak berhenti je makan and makan pil lain. Tapi DOC cakap pil NORIDAY khas untuk ibu menyusu and DOC sarankan tukar kepada pil lain bila anak 6bulan.. Doc takut bila tukar pil lain wat masa nie susu badan akan kurang... Nak tunggu 2 bulan lagi jenuhla umi. Tahanla sakit kepala...

  Kepada kawan-kawan yang masih menyusukan anak atau ada pengalaman dalam pil2 ni tolong ek kongsikan pengalaman kawa-kawan.

SeNaRaI PeSeRTa BaBy iN BluE CoNTesT SeTaKaT PaGi INi...

KATEGORI A (GIRL)





KATEGORI B (BOY)

*** Ada senarai peserta yang di atas masih tak letakkan nama penuh mummy and email masing2... Tolong update yea..
*** Tak sangak banyak sambutan contest yang umi anjurkan