Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

oLE-oLE dArI LanGKawi


Hilang sakit hati bila dapat ole-ole dari kawan satu office yang baru balik dari LANGKAWI...
Terima Kasih...

Apa GunA kO aDa FaCEbOOK kaLO kO nAK SimPaN kAwAn

    Ada juga mausia spesi nie kan. Kalo Ko dah kedekut sangat and nak privacy ko lock la facebook ko tue.
Bagi tahu siap-siap kat kawan ko dalam facebook cakap tak payah nak aprrove kalo kawan satu office ko add nak jadi kawan.

   Nak senang lagi simpan je dalam almari kawan ko tak pyh sape ganggu. Aku tak kisahla. Aku tau salah aku add kawan kawan , tapi salah dia juga kenapa gi aprrove/??? Pastu kenapa ko nak kecoh satu office??? Pakwe ko ke yang aku add tue??? Kalo betul pakwe ko aku minta maafla tapi untuk pengetahuan ko aku tak teringin langsung nak ambik dia. Just nak tambah kenalan je.. Tapi ko dah kecoh satu office aku ambik kawan ko...

    Aku cukup tak suka benda kecik ko nak kecoh-kecoh. Cakap je la berdepan ko nak aku buang kawan  ko dari senrai kawan aku. Kan senang. Ni nak gi kecoh kat satu office apahal.. Macam ko baik sangatla.. Ingatla kerana ko la aku gaduh dengan budak office hari tue. Tapi aku diam je takda nak kecoh macam ko.
Aku dah buang pun kawan ko dari senarai kawan aku. Aku pun dah minta maaf kan... And aku dah tak nak dengar ko kecoh-kecoh lagi kat dalam office.

    Kalo ko baca blog ni and ko nak terasa terpulangla, aku cuma meluahkan apa yang aku rasa dalam blog aku sendiri and buka kaco blog ko k. Aku pun dah buang kawan ko tue dr blog aku. Harap ko faham k apa tujuan facebook selepas nie and kalo dah nak privacy ko tak payahla rasanye ada facebook..

*** Pagi-pagi buta masuk office dah nak marah, kalo ikut perasaan dah lama dah nak lawan.