Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Aksi Adha..

   Sekarang ni kan pantang letak di bawah mesti dia dah meniarap pastu dalam 5 minit dah mula merengek nak pusing balik tak lepas... Tapi kadang-kadang lepas pusing balik... Adha boleh niarap masa umur dia cukup-cukup 4bulan... Patutla demam baru-baru nie, rupanya nak niarap..

   Jomla kite tengok gambar-gambar Adha tengah niarap;


MOBS & Luvable Kids Store ; FUNNIEST KIDS PHOTO Contest

Ha MOBS anjur contest lagi.
Dengan kerjasama

Nak tahu syarat-syaratnye klik


Jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah;


Nama ; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Umur ; 4 Bulan

JaLaN -jALaN Di KlAnG PraDE...

   Sebenarnye semalam plan nak gi GM Klang, tapi  tak menjadi plak coz GM klang tutup. Manala nak tahu plak GM klang nie tutp hari ahad, selalunye pasaraya atau tempat membeli belah ni kan buka pada hari minggu...


   Dah hajat nak GM tak kesampaian umi dan suami terus gi Klang Prade. Nak gi tengok artis... Hahahaha. Semalam kan ada roadshow ABPBH di Klang Prade. Bila sampai je punyala ramai orang... Nak cari parking pun payah...

   Sampai je Klang Prade Adha plak tido. Malas je nak dukung coz bila Adha di dukung confirm dia jaga. Nasib baikla stroller ada letak je adha dalam tue tido dengan lena hinggakan bunyi bising dalam Klang prade pun di tak sedar.

*** gambar nie masa sambut hari jadi Lyanan Jasmine

  Bukan senang nak tgk artis buat show, ramai org dok berkumpul, nak mencelah manala boleh... Padat giler orang... Dapat tengok dari jauh je. Janji boleh tengok. Tapi yang paling best artis lalu depan mata. Bestnye tapi tak boleh bergambar bodyguard ramai sangat.. Banyakla juga artis yang lalu; Antaranye
  • Farid Kamil
  • Isma
  • Hafiz
  • Aril
  • Scha
  • Lyana jasmine
  • Aizat
  • Didi
  • Enot
  • Hijjaz
   Dah penat berdiri and menolak kereta tolak, kiteorang pun bergerak balik. Dalam kereta Adha baru bangun.. Alhamdulillah Adha tak meragam masa mamanye dok sibuk tengok artis. Bangun je mula la nak BF. Susu botol taknak.. Habis je hisap sambung tido balik...

*** Adha dah pandai niarap... Seronoknye