Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

IsH buDak Nie BaBab KaNg...

Ingatkan balik kmapung ringanla sikit nak buat keje...
Bukan apa kan ramai orang bolehla tengokkan Adha..
Tapi hampeh...

Dok la main dengan Adha...
Tak nak dengan orang...
Paling lama 5minit pastu mula start 'enjin'...
Rasa nak babab je bontot nye...

Ntah apa nak jadi balik kampung dengan ayah dia pun tak nak...
Alahai Adha, penat mama macam nie..


tengokla gambar nie, letak bawah pun nagis...
kalo mama nye takda depan mata...


Bila dukung lagi la...
Sampai teresak-esak...

Penat nangis punya pasal coz kena usik dengan nenek dan kaka umi,
Naik je kete terus tido sampai rumah pun tak sedar...
Kul 2 pagi baru bangun nak nyusu...

SeKiTaR mAjLis hArI JaDi ImAn

Malam sabtu lepas umi dan suami telah balik Perak...
Semata-mata nak sambut hari jadi Iman...
Hahahaha...

Sebenarnye hari jadi Iman nie pada 11 haribulan 3 hari tue lagi...
Tapi Ibunye nak buat hari sabtu 13 March baru nie...
Jadi umi bolehla balik...

Bestnye...
Tak sabar nak tunggu hari jadi Adha...
Hari jadi Iman di buat di rumah ibu ummi...
Coz kat kawasan rumah ibu banyak kanak-kanak...
Jadi meriah sikit...

Meh umi cerite serba sedikit tentang Iman;
  • Iman adalah anak kepada kakak umi.
  • Lahir pada 11 march 2009
  • Anak saudara umi yang pertama
  • Cucu sulung pertama bagi keluarga umi
  • Tak nak dengan orang kecuali Ummi&ayah, nenek(belah suami kakak & mak umi), dan pak su(adik umi)
  • Baru nak belajar jalan dan gigi dah 4batang
  • Mudah nangis
  • Anak yang lasak
Meh kite tengok gambar sekitar majlis hari jadi Iman yang pertama;

*** Comey tak??? Macam Adha plak nak sambut hari jadi...

*** Empunya hari jadi yang happy and tak mandi lagi..





*** Ni plak gambar kek... Kek atas mak umi beli, bawah umi beli...

*** Dah ready nak potong kek

*** Adha dengan empunya hari Jadi

*** Iman Family


*** Ni plak antara kanak-kanak yang hadir.. Rumah kecik nampak sendat..


Mesti pelik kan...
Sebelum hari jadi ada topi birthday tapi kenapa tak pakai masa nak potong kek...

Kalo kawan - kawan nak tau topi tu dah rosak...
Macam mana boleh rosak???
Iman yang buat ...
Nampak tak topi tu dah kemek di rosakkan oleh iman...

Ni plak gambar Adha dengan Mak Pah (mak umi)

*** Nantikan N3 Seterusnye tetang Adha yang taknak dengan orang...

*** Umi nak ajurkan satu contest teka... Ada yang berminat nak jadi sponser???