Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Hadiah Dari Mama & Office


Apa nie???
Benda ni umi dapat dari office...
Hadiah untuk Adha...
Nak tau apa benda nie tengok gambar di bawah...



Tadaa....
Kerusi makan rupanye...
Cantik tak???
Tak payah dah mama beli...
Hadiah dari mama takdal mahal sangat...
Cuma kecil je...
Lagipun Adha bukan pandai pegang lagi...
Main pun tak sangat...
Nak tau apa benda yang umi beli tengok kat bawah...


*** Eh siap berposing lagi dengan mainan mama beli

*** Dah tido pun tak nak lepas lagi...

Kalo kena anak korang marah tak???

Kalo kite jaga anak jangan kata nak biar semut seekor gigit pun tak boleh...
Tambah lagi nyamuk...
Tapi kenapa dorang sanggup biar jadi macam nie???
Bukan kite tak bayar duit ngasuh, kite bayar cukup time lagi..
25 terus bayar...

Nak tau kenapa umi cakap macam nie...
Hati umi dengan suami memang nak marah sangat-sangat...
Bukan sekali ni kena tapi dah banyak kali...


nampak tak bintik merah tue...


Semalam waktu umi nak tukar pampers Adha, tiba umi perasan banyak sangat bintik merah kat kaki Adha...
Mula-mula tengok umi dh cuak takut Adha kena demam campak...
Tapi bila umi tengok kat kaki je ada tapi badan takda umi dah syak memang Adha kena gigit dengan semut @ nyamuk...
Geramnye...
Kite jaga sendiri pun takkan biarkan nyamuk atau semut gigit anak...

Pagi tadi waktu hantar tanya and cerite kat pengasuh ...
Dia boleh cakap tak perasan...
Lagi bertambah geram umi...
Umi pikir nak cari pengasuh lain la...

Apa cadangan kawan-kawan...
Perlu ke umi tukar pengasuh???

*** Buat makluman kawan2 bab susu pun pernah jd... buat susu tak ikut sukatan umi bagi...