Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Alahai en GG...

Bulan nie umi rasa dah 3 kali umi gi klinik...
Mula-mula Adha, pastu umi and sekarang hubby...
Umi dan Adha gi klinik kerana badan tak sihat...
Tapi en Hubby gi klinik kerana en GG...
Huhuhu...

Malam tadi balik je dr I-City en Hubby dah bagi tahu en GG dia sakit...
Gi la kedai beli ubat untuk en GG...
Hilang kejap rasa sakit...
Tapi kan,
Setengah jam lepas tue en Hubby bagi tahu en GG dia sakit lagi...
Kali nie lagi teruk...
Makan pun dah tak boleh...
Mula umi nak bising...
Berapa kali dah umi cakap gi klinik kalo en GG tue sakit...
Tapi dia buat tak tahu je...

Yang pelik nye en Hubby nie boleh gi bantai minum ais...
Air sirap umi buat letak dalam peti pagi tadi tengok dah habis...
Umi cakap la., kan ke en GG tue sakit kenapa bg minum ais lagi???
Kan bertambah sakit...
Tau apa yang en Hubby jawab???
Bila minum ais sakit en GG kurang...
Tapi apa yang umi tengok kan bertambah sakitla...
Last2 laki bini tak tido gara2 en GG nie sakit...
Nasib baikla adha tak meragam malam tadi...

Pagi tadi umi paksa juga en Hubby gi klinik check en GG...
Nak gi klinik confirm umi kena gi sekali...
Kalo tak dia tengok orang ramai  confirm en Hubby balik punye...
Tdi pun hampir-hampir dia nak balik...
Bila umi kata kalo en GG tue sakit jangan ganggu umi tengah malam lagi yea...
Barula en Hubby tunggu...

Orang memang ramai giler kat klinik tue...
En Hubby dapat number 3035...
Kalo tak kerana en GG tak kuasa umi nak teman...
Habis dia check doc suruh datang lagi minggu depan...
Coz en GG tak boleh dibuang coz sakit and bengkak...
Bagi ubat je terus balik...

Malasnye rasa nk dtg balik...
Tapi ap nak buat...
Kalo tak nanti en GG buat hal lagi terus tak tido lagi smpi pg...


*** Masa ni adha baru bangun titon


*** Suka sangat hisap tangan ayah


*** Dah nak tido kembali

*** Mata ngantuk nie... Nak titon

Jalan-jalan Di I-City bersama Mak Lang...

Malam tadi sepupu umi Mak Lang Adha datang...
Dia teringin sangat nak gi I-City tengok lampu yang cantik-cantik tue,,..
Macam orang ngidam je kan...


Umi keluar dr rumah kul 8 lebih(malam) and sampai dlm 8.20...
Alhamdulillah tak ramai orang parking pun senang...
Kalo datang hr cuti confirm ramai and parking takda...

Mula-mula sampai seronok sangat...
Umi masuk ni dah 3 kali umi datang tapi 2 kali datang pastu balik...
Masa tue parking penuh, pastu kalo ada pun jauh...
Tak larat la nak jalan...
Bawa si debab tue...
Hehehe
Tapi mujur la malam tadi tak ramai and tak hujan...
Kalo ramai confirm umi balik...

Meh la kite layan gambar masa umi dan Mak Lang Adha kat I-City;

*** Ni gambar dengan sepupu umi (Mak Lang)

*** Gambar dengan si Debab


*** Gambar dengan Ayah


*** Gambar dengan bangau


*** Cantikkan???


*** Cantik juga...


*** Mama berposing


Gambar tak banyak coz Adha dah meragam nak tido...
Kalo guna stroller confirm Adha dah tido...
Sebenarnye banyak tempat lg umi tak pusing...
Dah tak larat.. Lain kali pulak datang kite pusing puas2...

*** Last sekali ontheway balik rumah Adha dah tido nyenyak sampai kul 1pgi...

*** Malam tadi suami sakit gigi 1 malam tak tido... Nantikan cerite kat klinik plak yea...
*** Nampak kurus tak umi, jgn terkejut yea berat umi dah tinggal 43kg... Aduh...  sebelum pregnant 46kg...