Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Nak bagi tajuk apa yea???

Hari ni umi betul2 takda mood sebenarnye nak mengupdate blog...
Belakang sakit, kepala pening and mata ngantuk...

Belakang sakit gara-gara suami salah urut la 3 hari lepas...
Kepala penig coz tak cukup tido...
Yeala tahan sakit belakang pastu dengan Adha meragam kepanasan...
Mata ngantuk coz tak cukup tido...
2jam sekali mesti bgn nyusukan Adha...
Aduh...

Tadi gi klinik...
Check tekanan darah...
Tekanan darah umi adalah RENDAH...
Patutla pening...
Kena inject satu jarum coz tak tahan sakit belakang...

Gi klinik tadi umi minta vitamin...
Sejak lahirkan Adha selera umi kurang...
Makan la nasi ke, makanan ringan ke atau berat mesti tak habis punya...
Malam pun payah dah umi nak makan...
Mungkin sebab nila badan umi lemah...
Tekanan darah umi jatuh...

Pikir habis je kje nie balik nak tido...
Tapi dah sepupu umi dari PPUM nak datang plak...
Teringin nak gi I-City tengok lampu...
Bawala, mungkin boleh restkan otak yang tengah serabut...

Meh kite layan gambar Adha;
Ini la penyejuk and penawar hati umi...

*** Ni baju yang umi order pki online... Dah sampai hr jumaat hr tue...

*** Inila rupa bju yang dibuka dr plastik...



*** K ni plak model bju2 yang dibeli...

Baju ni labuh sikit sebenarnye... beli saiz 6-12 bulan...
Tapi takpe boleh pakai lama sikit...
Baju nie dah tinggal 4...
Umi dah bg kawan satu yang kaler merah...

*** Malam tadi Adha dah meniarap tapi sekali tue je...