Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Lawatan ke Tapak Office Baru Dan Lunch...

Untuk pengetahuan kawan2 insyallah penghujung bulan 2 ini
Umi dan staff di pejabat Umi bekerja akan berpindah office baru...
Seronoknye...
Tengah hari tadi(baru je ni tau), semua staff telah pergi  melawat tapak projek dan highway yang hampir siap dan dibuka dalam bulan Mei ini...
Tak sabar rasanye nak pindah office baru..
Macam dalam hotel rasanye...
Mari kite tengok gambar yang Umi tangkap tadi..

"""""

""""

""'
*** Ini gambar dari hadapan banggunan pejabat yang bakal diduki oleh Umi dan staff lain...
Ramai2 tue masa nak masuk pintu utama
Meja tue pula adalah tempat receptionist yea...


*** Ini pula gambar sekitar di dalam banggunan...
Umi paling suka gamabr lampu tue tau...
Nampak eksklusif sangat2...


*** Ini pula gambar banggunan depoh dan plaza tol...

Selepas habis melawat tapak projek, Umi dan staff telah gi makan-makan di Restoran Pak Su corner,...
Memang sedap...
Boss yang belanja...
Ty Boss


*** Inila antara lauk yang Bos order...


Sakit..

Semalam seharian Umi dok dirumah temankan hero umi yang tak sihat...
Kesian tengok Adha...
Susah benar nak bernafas...
Tak sanggup rasanye nak biarkan Adha kat rumah pengasuh...
Walaupun Umi sendiri mc juga semalam...
Coz migrain Umi datang lagi...




*** Ini gambar waktu bg susu dia nangis coz payh nak minum... Cedihnye

*** Selepas tukar baju terus tido... kepenatan

Setelah di bawa ke klinik yang berdekatan dengan rumah Umi...
Barula Umi tahu ada kahak pada Adha...
Itu yang membuatkan diaAdha sukar bernafas...
Sedih tau...
Nak minum susu pun payah...
Kadang terus tido tanpa minum susu...
Bengkak t**** Umi...

*** Ini gambar masa nak gi klinik... Tido keletihan dari kul 6.30ptg sampai balik dr klinik tak bgn lagi

Tapi alhamdulillah, pagi nie Adha dah ok sikit..
Dah kurang dah bunyi nafasnye...
Adha dah senang minum susu...
Happy nye...

***Ini gambar pgi tadi... Dah nampk ok