Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Melepaskan Rindu...

Malam nie umi akan bertolak balik ke kampung suami...
Untuk melepaskan rindu atok dan nenek Adha yang tak pernah tengok anak umi...
Kesian mak and  ayah mertua umi...
Nak datang tengok masa umi dalam pantang jauh pulak tu..
Yeala kelantan ke perak kan jauh...
Lagipun ayah mertua umi dah tak larat nak drive jauh2...

Umi juga risau bergerak balik malam...
Anak umi nie bukannye jenis nak naik kete sangat...
Kalo dan nangis apa pun tak guna...
Umi harap malam nie Adha tak meragam and perjalanan umi selamat sampai ke destinasi...
To atuk dan neneknye tunggu yea kepulangan Adha...


Adha owh Adha

Pagi nie dah la umi di tugaskan unutuk prepare bilik meeting
and pg nie la Adha meragam...
Nak sampai awal kat office jadi lambat...
Dari kul 5 pagi dia bangun sampaila umi nak bersiap gi keje dia taknak tido...
Umi jauh sikit dr dia, mulala nangis...
Aduh...
Elok umi dah siap nak gi keje and nak gi hantar rumah ngasuh baru dia nak tido...
Kul 8.30 jugala baru umi sampai office...
Bertuah betul Adha...
Kelam kabut jadinye mama dia bila samapi office...


Meh kite tgk aksi Adha pg nie...


Masa nie dia tengok je mama dia...
Dah start nagis bila mama dia tinggalkan

Mata dah ngantuk tapi tak nak tido...

Lastly, buka tangan dr bedung baru nak tido...