Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Rezeki Anak

Inila yang dikatakan rezeki anak...
Umi telah mendapat sedikit wang yang bagi umi terlalu memadai dari pihak HQ tempat umi bekerja...
Alhamdulillah...
Insyallah penghujung bulan 2 rezeki umi plak..
Insyallah...

Gelagat Adha dan Kerisauan Hati Mama

Seronoknye hati umi pagi nie...
Nak tau kenapa???
Adha tido dengan nyenyak malam tadi hanya bangun untuk BF sahaje dan pg nie dia dah senyum bila umi agah dia...
Alhamdulillah...
Tapi ada satu kerisauan di hati umi...
Semalam sewaktu umi ambik Adha di rumah pengasuh,
Umi melihat salah sorang cucunye terkena demam campak...
Terus umi jadi takut kerana umi risau berjangkit pada Adha...
Ya Allah, demam ni kan berjangkit tu la sebab umi takut..
Adha masih kecil, kalo demam kan susah...
Umi terus kol mak di kampung tanya pendapat mak...
Nasib baik mak cakap takpe, ikutkan hati nak je umi ambik cuti jaga Adha kat rumah dulu...
Kalo Adha tak kena masa kecil, masa besar nanti kena juga...
Tapi apa2 pun umi harap Adha tak di jangkiti Demam Campak...




*** Kan bgs Adha sentiasa ceria mcm nie...



MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby With Blanket Contest




Inila kali pertama anak Umi iaitu Adha join contest..
Selama ni hanya anak saudara umi je yang masuk...
Kali ni contest dianjurkan oleh Malaysia Online Baby Shop
Nak tau syarat - syaratnye klik disini Malaysia Online Baby Shop

""""


""""


"""'



Baby Name; Muhammad Dzal Adha
Umur masa gambar di ambil ; 1 Hari
Umur sekarang ; 2 bulan ++

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh

Setelah lama umi bercuti and begitu banyak contest yang umi ketinggalan..
Ni umi ada jumpa satu contest yang dianjurkan wat pertama kali oleh LyNn HaMzAh


Inila Banner untuk contest yang umi join..
Tarikh tutup penyertaan ialah 15 February 2010
Nak tau syarat2 nye, lihat disini LyNn HaMzAh

-------------------------------------------------------
Inila gambar yang umi pertaruhkan...



Nama Pengantin Perempuan ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir
Nama Pengantin Lelaki ; Muhhamad Hasry Bin Hamat
Tarikh Kawin ; 22 January 2009

Tu Kak LyNn;
Umi memilih gambar ni kerana ada lambang hati yang dibuat oleh suami dan Umi...
Yang membawa maksud bg umi penyatuan dua hati yang akan berkekalan hingga ke akhir hayat...
Jadi Umi rasa gambar inila yang paling sesuai untuk umi join contest Kak LyNn