Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Hadiah Lagi


Murah rezeki sungguh umi hari nie...
Masuk keje dapat hadiah lagi untuk Adha...
Hadiah nie umi dapat dr kawan sekerja umi iaitu Kak Nurul...
Thanks Kak Nurul...

Ini gambar selingan sahaja...
gambar nie di ambil pg td..
Adha malam td meragam and pg ni dah ceria balik...

*** Gambar ni umi ambik waktu dia tido malam td... puas nak bg tido...


,...
*** Ini gambar pg td... Dia dah nak mula main...
Seronoknye

Checkup 2 bulan...

Semalam umi telah bawa Adha ke klinik untuk checkup 2 bulan...
Sekejap je rasanye, dah 2 bulan umur anak umi...
Umi gi klinik sek 7 dalam kul 8.30 pagi coz appointment Adha kul 9pg...
Bila umi sampai org dah ramai...
Umi dapat number 6041... Huhu banyaknye number..
Biasala klinik sek 7 memang lambat giler proses dia...
Nak tunggu timbang Baby pun lama...
Umi nak dekat kul 10.30pg baru dia panggil timbang Adha...
Adha dah tido masa tue dok menunggu...


Masa ni adha dah nak tido balik selepas timbang dan Ukur panjang...
Kesian anak mama menunggu lama...
Dalm kul 11.30 baru masuk jumpa nurse untuk pemeriksaan bayi dan ceramh sikit...
Lebih kurang kul 11.45 baru Adha kena cucuk...
Lamanye rasa menunggu dr kul 9 pg kul 12 tgh hr baru siap...
Tapi alhamdulillah Adha sihat...
Berat dah 5.3kg... patutla berat je dukung dia waktu nyusu...
Next appointment 2 February 2009 kul 8 pg...

*** Sorry tak byk gambar adha kat klinik coz pnt menuggu dan Adha menangis tak berhenti selepas kena cucuk