Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Shopping lagi...

Selepas pulang dari keje umi terus gi ambik anak umi kat rumah pengasuh...
Heheh rindu sangat2 mcm tak jumpa banyak hari...
Masa Umi gi ambil Adha tengah tido...
Dalam kul 6.15ptg Umi dah sampai rumah and Adha plak bangun...
Nak main dengan mama dia...
Seronoknye...
Esok Umi cuti, nak bawa Adha cucuk 1 Bulan...


(Ini gambar Adha tgh menyusu dan nak tido)

Selepas je Adha tido umi dan suami telah keluar unutuk membeli barang dapu dan stroller Adha...
Yea la esok kan nak gi klinik, mesti nak kena guna Stroller coz Adha nie bukan nye jenis nak di pegang lama2 pastu ngamuk...
Adha umi tinggalkan di rumah dengan adik ipar coz tengah tido...
Umi pegi bukannye lama...
Tempat yang nak gi beli tak jauh dari rumah..
 Inilah stroller yang umi beli...
Beli yang murah je..
Janji Adha boleh duduk, baring and jalan2 dengan Stroller...


*** Masa nie suami tengah buka dr plastik


*** Masa nie belum di perbetulkan betul2 lagi


*** Ha dah siap


*** Ini gambar dr hadapan...

*** Barang dapur yang umi shopping tak sempat nak tangkap gambar coz Adha dah nangis...