Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Ini je Cara Nak Bagi Si Hero Duduk Diam...



 Inila aktiviti harian adha kalo time dah masuk kul 7 malam. Buka je siaran 106 astro Oasis pacakla dia depan tv. Jangan amalkan selalu yea sayang rosak mata tu kang dah jadi mata 4. Inila adalah rancangan kegemaran adha. Kalo pasang je siarang ni confirm dia akan duduk diam. sambil sengih je..








Dah penat berdiri dia duduk plak. Pastu mata tak lepas juga pandang TV tue.. Sebenarnye time ni adha  dah ngantuk. Time dia tido paling awal adalah kul 7.30 malam dan paling lewat kul 10 lebih. Kalo atas kul 10 dia masih tak tido hu, alamatnye semua dia marah.


 Sambil tengok Tv sempat lagi dia main kete and bola puzzle... Tapi bola tu lepas dia masukkan semua bentuk2 ikut lubang dia hempuk bagi terbuka. Nak pasang balik tak pandai...
Dah habis main sambung balik tengok zikir kat tv... Habis je siaran ini kul 7.30 apa lagi tidola sampai pagi...



*** ada satu lagi dia suka buat. pantang nampak mama baring terlentang siapla dia buat lompat atas perut mamanye. Terberanak juga mama kang...

Tiada ulasan: