Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Ini Anak Perempuan Atau Lelaki???

Bukan sorang atau 2 cakap macam ni. Tapi dah ramai yang cakap. Ini bukan tentang baby dalam perut umi tau ni tentang si lincah Adha. Ingat lagi, masa raya puasa hari tue pakai baju melayu pun orang cakap baby girl lagi. Bawa keluar jalan2 pun orang tanya ni baby girl ke??? Nampak perempuan ke anak umi??? Tapi tang mana perempuan nye???

Kat mana ciri-ciri perepuan yang tersembunyi ek??? Lasak macam lelaki dah. Menjerit, melalak pun mcam lelaki. Tapi kat mna ek??? Kat mata ke, atau kat wajah?? Sebab ramai orang cakap bulu mata dia lentik dan panjang macam perempuan. Satu lagi muka nampak manis?? Manis ek adha ni. Jap lagi kata puji anak sendiri plak..

Kalo pakai macam ni nampak perempuan tak unty and uncle semua??? ni adalah hasil kerja ayahnye yea. bukan mama.

*** Mudah-mudahan baby kembar adalah girl.

1 ulasan:

FatSamad berkata...

rambut adha kot yg membuatkan nampak cam pompuan.. kalo botak/ tutup kepala tak la nampak sangat..