Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Kehamilan 20 minggu...

Sekejap je rasanye. Dah 20 minggu dah umi usung baby kembar ni dalam perut. Masa hamilkan adha rasa lambat benar masa berjalan. Alhandulillah sepanjang hamilkan baby kembar ni umi tiada alami sebarang masalah yang serius. Hanya sakit2 biasa je. Normal bagi ibu mengandung..

Berbalik pada N3 lepas, umi mengalami kerisauan kerana salah seorang dr kembar mengalami berat yang tak stabil. Tapi alhamdulillah, berkat dari doa, dan pemakanan yang betul berat baby kembali normal. Tidak jauh beza dari yang lepas.. Baby pun dah makin kuat kick perut mamanye.

Perkembangan terbaru tentang mama & Baby:
  • Berat mama dah cecah 50 kg
  • HB normal(ngandungkan adha bawah 10)
  • Baby sihat.
  • Insyallah baby girl

Yang gambar atas tue first baby. Yang bawah adalah second baby...


Ini plak gambar abang kepada bakal kembar. Huhu mkin melasak abgnye sekarang nie.. Udah tak terlayan mamanye...

5 ulasan:

EiJa ZaQuaN berkata...

alahamdullillah sihat..bestnye nak dpt twin..girl pulak tu..msti cute..:)

Elly & Emmy berkata...

alhamdullillah..
semoga umi dan twins sihat selalu..jangan terlalu penat dan stress umi.. byk berehat dan hadkan aktiviti :) ..

Diamilikku berkata...

semoga semuanya selamat hingga ke akhir...take care tau

++Kerudung Ungu++ berkata...

SALAM ZIARAH...:-)

BESTNYE NAK DAPAT BABY KEMBAR...:-)

AMIEROZIANA berkata...

sonoknya nak dapat kembar...dh la pompuan lak tuh...tapi tang nak jaga tu lah...takpe mintak2 semuanya ok