Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

TOLONG!!!! Sape ada petua sila kongsikan..

Dalam minggu nie start hari sabtu hari tue sampai ke hari nie tak habis-habis umi kena. Kalo dah kena tue bukannya sekejap. Palin kejap 10 minit paling lama setengah jam. Aduh, sakitnye. Hari nie tak pasal - pasal jalan terhinjut-hinjut. Macam orang patah kaki. Nak tau apa yang umi kena???

Sentak mengkarung/ kejang / simpul biawak.

Nagndungkan adha dulu takdala pula kena sampai hari-hari. Dalam sebulan tue sekali je kena. Tapi kali ni terlalu kerap. Sampai menangis tahan sakit. Tak tahu dah nak buat macam mana. Pakai stoking time tido(walaupun cuaca panas waktu malam), pakai seluar panjang, minum air banyak and sapu minyak sebelum tido tapi tetap kena juga. SAKITNYE!!! Tolong umi yea kawan-kawan kalo ada yang tahu cara nak elakkan kena penyakit nie.. Dah tak tahan dah hari2 kena..
Tolong!!!

1 ulasan:

Orked berkata...

org kate kalu kite tkena kejang ni disebabkan sejuk..
malm2 kite tdo kna kipas, bawa kete ekon mghala ke kaki..saya biase kalu tdo mghala kipas dan bawa kete ekon kna kaki msti kena..kgd tu tgh drive, tetiba dia dtg