Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Jawapan Untuk N3 Jom Teka Adha tengah buat apa....

Pertama sekali umi minta maaf coz terlupa buat N3 bahawa Jom teka tu dah tamat kul 12 tengah hari tadi... Sorry tau.. Walaupun ramai yang tak join kan diri untuk jom teka tue umi tetap happy coz ada juga yang join. Mungkin hadiah yang tak best kot... Tapi apa2 pun umi ikhlas nak bagi..

Jadi jawapan kepada N3 ini ialah :

Adha tengah meneran berak......

Itula gaya adha kalo tengah meneran berak. Nak berak mesti nak cari mamanye. siap muncung mulut lagi...

Pemenang yang berjaya adalah:

  1. Lynn
  2. MaMa Awatiff
Kepada pemenang sila berikan alamat yea.. Untuk umi poskan hadiah botol minuman tu... Sila berikan secepat mungkin tau... Lagi cepat bagi lagi cepat umi pos...

3 ulasan:

EiJa ZaQuaN berkata...

hahaha..oh tgh menahan bereak rupanya..,tahniah kpd pemenang..:))

MaMa AwATiF berkata...

yea!yea! awatif menang...mmg muka adha mcm awatif kalau nk meneran...ha!ha!

MaMa AwATiF berkata...

tolong pos lepas raya yea...ni alamat nye : NORDIANA NORDIN,
SMK SERI INTAN, JALAN INTAN SATU, TAMAN INTAN,86000 KLUANG,JOHOR.
TEPON : 0177587795
TQ MAMA ADHA!