Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Cute Baby Contest

Jom ramai kite pakat join contest ni. Mana tahu kot ada rezeki anak masing2. Kan ke semua anak yang di anugerahkan oleh Allah itu centik, comel dan tiada cacat cela di mata Allah..

Contest kali ni di anjurkan oleh Happy Baby Shop
Nak tahu syarat-syaratnye klik je tajuk contest ni:

Jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah:

Nama Penuh Bayi : Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
Nama Panggilan : Adha / A'a
Umur Bayi : 9 Bulan
Jantina Bayi : Lelaki
Bangsa : Melayu
Nama Penuh Ibu : Ummi Kalthum Bt Mohd Nasir
Nama Pengirim : Ummi Kalthum Bt Mohd Nasir
E-mail Adress : girl_perak@yahoo.com

Slogan :
Saya Suka Happy Baby Shop adalah kerana, di Baby Shop terdapat banyak pilihan baju untuk kanak-kanak lelaki takpun perempuan. Dengan adanye Baby Shop ini dapat menjimatkan masa para ibu untuk membeli baju anak-anak dengan hanya online sahaja.

Umi Nak tag kepada 5 orang ibu untuk menjoinkan diri dalam contest ni...

  1. Kak Lya
  2. Kak Alyyani
  3. CPM
  4. MaMa Awatiff
  5. Mummy Yana
Kepada sesiapa nak joinkan diri silakan yea...

2 ulasan:

Yan berkata...

huhu.. nak gak join contest ni tp maleh nak buat slogan tu

Happy Baby Shop berkata...

SOORY LMBT CHECK, SILA KLIK LINK NI YA http://www.facebook.com/album.php?aid=28618&id=100001302545547&saved#!/photo.php?pid=138335&id=100001302545547&ref=fbx_album&fbid=120700067983411